Köpvilkor

När du genomfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din meljadress. Där får du också information om det betalningsätt du valt. Är det något som inte stämmer i din beställning bör du kontakta oss på info@lillalisen.se snarast. Du som handlar måste vara 18 år eller ha målsmans godkännande vid beställning.

Vi reserverar oss för eventuella tekniska fel som kan uppkomma i webbutiken vad gäller priser och lagersaldo.

Minsta ordervärde innan frakt är 100kr.

Vi fraktar för tillfället med Postnord och DHL. Fraktkostnaden är 39kr respektive 49kr ink moms och bränsletillägg upp till fem kg.

Det går dock att få andra alternativ på begäran, kontakta oss via mail vid ordertillfället så ser vi hur det går att lösa.

Faktura – 14 dagars faktura genom Klarna.  Fakturan skickas ut av Klarna.

Kortbetalning – betala säkert med ditt kort via Klarna

Avbetalning – Avbetalning i samarbete med Klarna. Fakturan skickas ut av Klarna.

Swish – Swish kommer snart bli tillgängligt igen!

Banköverförning – Betalning direkt från din bank till oss med Bank-ID

Känner du att du inte är helt nöjd med ditt köp? Det är inga problem, du har alltid två veckors ångerrätt från det att du fått hem dina produkter.

Fyll i namn, mejladress och ordernummer på medföljande returlapp och lägg lappen i returpåsen/paketet tillsammans med dina produkter som ska returneras. Produkterna ska returneras i oförändrat skick och självklart oanvända.

Har du betalat med Klarna så kommer du krediteras via dem. Har du betalt med Swish så kommer en återbetalning ske via Swish egna rutiner. vid banköverföring kommer vi behöva ditt kontonummer eftersom det inte följer med vid din överföring till oss.

Skulle en betalning mot förmodan inte komma dig tillhanda inom rimlig tid. Kontakta oss på info@lillalisen så hjälper vi dig. .

Returen sändes till:
LillaLisen.se
Tellusborgsvägen 67A
126 29 Hägersten (Stockholm)

info@lillalisen.se

0763-455058

Innehar F-skattsedel

Byta en produkt

Om du vill byta en produkt så står vi självklart för returkostnaden. Bytesrätten gäller i två veckor från det att du fått hem din order. Vänligen kontakta oss på info@lillalisen.se så hjälper vi dig.

REKLAMATION

Har du en vara som är defekt eller på annat sätt inte hållit måttet? Kontakta oss på info@lillalisen.se så hjälper vi dig.

Alla priser på våra produkter är inkl. moms. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker dock att på bästa sätt exponera dem så korrekt som möjligt. Vi besvarar gärna dina frågor beträffande färger/storlekar om du känner dig osäker.

Lillalisen.se ägs och drivs av Josefine Förnemark, Org.nummer: 890812-xxxx. Bolaget innehar F-skattsedel, är momspliktigt och har VAT samt Iban för försäljning till utlandet. VATnr: SE890812042401

Leveransadress:

LillaLisen.se

Tellusborgsvägen 67A
126 29 Hägersten (Stockholm)
info@lillalisen.se
Phone: 0763-455058

Postadress:

Kumminvägen 13 LGH 1102
123 55 Farsta (Stockholm)

Innehar F-skattsedel

For the time being, we do only deliver to Sweden, this service will be avaiable again shortly. thank you for your understanding

If you have any questions – please e-mail us and we will help you in the best way possible to make your shopping experience great here at LillaLisen.se!

Lillalisen - det här är vi

Vår vision är att handplocka barnkläder som vi verkligen gillar och står för. Kläder som barnen älskar att ta på sig – i mönster och färger som gör både dem och oss glada! Vi säljer nästan uteslutande ekologiska barnkläder och oftast är de även GOTS-certifierade. Vi vill att du skall kunna hitta ett bra utbud av fina och sköna barnkläder där det finns omtanke om både människa och miljö med i bilden. Därför väljer vi att bara sälja märken som har samma tänk som vi.

Du hittar alla märken vi säljer i vår meny här ovan. Frågor? Maila oss på info@lillalisen.se – vi svarar snabbt!

Skicka ett meddelande

Skicka meddelande